middag show

KERST OP RICK FM?!

todaynovember 9, 2022 22

Achtergrond
share close
  • cover play_arrow

    KERST OP RICK FM?! rick fm

ja je hoorde het goed vanmiddag op rick fm. onze dj van de middag show had zin in kerst en hoe houdt je dan de luisteraas tevreden? Simpel gewoon vragen als de luisteraar hier ook op zit te wachten. Gelukig was het één keer in de maand november tenminste dat hopen we . Het nummer was niet verkeert niemand minder dan de groep mooi wark was de gelukkige om de aller eerste kerst plaat van 2022 te zijn op rick fm met hey hey de kerst man.

fragment gemist luister het terug

luister het fragment van de middag show terug

Geschreven door rick fm

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

0%